ACHIZITIE

Pasii in cumpararea containerelor OFC sunt:

 1. Configurarea containerelor solicitate si stabilirea verbala a conditiilor generale de cumparare (termene, costuri); OFC (OFFICE CONTAINER Romania ) ofera consultanta gratuita asupra organizarii si amenajarii spatiilor.
 2. Efectuarea unei comenzi ferme direct catre producator sau catre reprezentantul OFC in Romania, cu semnatura si stampila companiei solicitante; 
 3. Incheierea unui contract vanzare-cumparare intre client si compania producatoare/ reprezentantul acesteia in Romania;
 4. Achitarea unui avans din suma totala, in functie de conditiile stabilite contractual;
 5. Livrarea produselor si executarea montajului, in functie de termenii contractuali. Producatorul garanteaza un obiect de achizitie ireprosabil din punct de vedere al nivelului tehnic.
 6. Achitarea sumei ramase. Dupa plata integrala, produsele comandate raman in proprietatea cumparatorului;
 7. Eventuale servicii post-vanzare.

IMPORTANT: In cazul in care natura comenzii efectuate necesita exportul produselor solicitate de la cel mai apropiat centru de productie al OFC , producatorul se va ocupa in intregime de obtinerea documentatiei necesare.

Va rugam sa ne contactati in vederea stabilirii unei configuratii complete, precum si a variantelor de achizitie cele mai potrivite pentru compania dumneavoastra. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare!

 

INCHIRIERI

OFC ofera containere spre inchiriere, astfel:

 • orice model de container;
 • nou sau second hand;
 • perioada minima de utilizare 3 luni;
 • posibilitatea de achizitie ulterioara a produsului utilizat.

 

Posibilitatile de inchiriere a produselor este in limita stocului disponibil!Va multumim.

TRANSPORT

Un sistem de raportare care informeaza clientii despre situatia containerului in orice moment. Asistenta online ofera clientilor nostri acces permanent la contul de depozit- astfel, fiecare client poate sti in orice secunda unde anume se afla containerul comandat sau cat timp a mai ramas pana la destinatie.