EN
RO

 
 
   
 

 
   Cauta pe web: 
 
 

Meniu
PROFIL

Containerele OFC (OFFICE CONTAINER) reprezinta elemente de incapere de calitate superioara, care pot in orice moment sa fie asamblate unul cu celalalt pentru a forma intregi complexe de cladiri. Destinate atat locuirii, cat si organizarii diferitelor activitati, containerele OFC pot fi uneori cea mai buna solutie la o problema legata de spatiu si incaperi. OFC –ISO , DEPOZITE , BIROURI, LOCUINTE, MEDICAL, TOALETE, DUSURI, ATELIERE DE LUCRU SI CONTAINERE AGREGAT…


   Rapiditatea cu care creste piata impune pentru incaperi solutii economice si foarte adaptabile. Sistemele OFC (OFFICE CONTAINER) pentru incaperi asigura, datorita designului variabil si mobil al constructiei containerelor, nelimitate posibilitati pentru fiecare scop. Sistemul nostru mobil modern face posibila realizarea si livrarea solutiilor individuale, pe baza sistemului nostru de incaperi, la costuri foarte avantajoase la nivel mondial.


Constructia elaborata si revizuita a sistemului container OFC ofera o gama aproape nelimitata de aplicari. Exista posibilitatea permanenta de a asambla containerele unul cu altul pentru a obtine constructii de pana la 4 etaje inaltime, inclusiv scari interioare pentru folosirea la maxim a spatiului. Astfel, incaperi noi pot fi create pentru functii variate, la calitate garantata OFC.


Containerele OFC(OFFICE CONTAINER) sunt elemente pentru incaperi care respecta normele ISO si pot face fata multor conditii extreme. Izolarea superioara a elementelor de incapere sta la baza obtinerii unor temperaturi confortabile in interiorul containerelor, atat in timpul caldurilor puternice, cat si in conditii climatice reci. Explicatia sta in sistemele de incalzire si aer conditionat care folosesc tehnologie evoluata. Fiecare conditie climatica necesita solutii de detaliu speciale.


   Pentru folosire in zone desertice, am dezvoltat solutii cu sigilare speciala pentru a evita nisipul purtat de vant sa patrunda in container. Pentru ploile tropicale masurile luate au fost si mai solide. Pentru fiecare livrare la distanta am creat containerul dezasamblat TRANSPACK. El necesita doar un sfert din columul unui container ISO si astfel costurile de transport sunt reduse la minim. Pentru toate proiectele, indiferent de continent, garantam livrarea sistemului de incaperi ca proiect la cheie.

 
 
 
 

Detalii
   
 
   

 Google Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! itbox ExactSeek - Relevant Search  Visit AbiLogic  Free website search engine submission: Add URL Amfibi Web Search Free promotion Webmaster Resources Directory Sites Gratuits    Software Submit .NET - FREE and PREMIUM search engines submission and software submission and software promotion service.Praca - oferty pracy - ogA�oszenia - praca na zlecenie     TonGuide.com - Annuaire, Portail, Rencontres annuaire gratuit Guide Web - annuaire gratuit  Annuaire des Forums  Annuaire gestion de patrimoine  Annuaire de rA�fA�rencement  Annuaire du webmaster Annuaire Gratuit  Director web si director firme luxdesign28 
Director Web - Rosites